Aktuality

GDPR - ochrana osobních údajů

Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů - GDPR

Studio Yogalab je odpovědné za veškeré zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé z aktivit, které jste se zúčastnili, či účastníte. Pokud jste naším klientem, odebíráte novinky či jen navštěvujete náš web či facebook, svěřujete nám své osobní údaje. Pro zpracování interní databáze budeme využívat Vaše jméno a příjmení, e-mailový a případně telefonní kontakt. Studio Yogalab pak zodpovídá za jejich ochranu a zabezpečení.

Upozorňujeme, že z akcí pořádáných studiem Yogalab běžně pořizujeme fotografie/videa bez určení totožnosti pro účely dalšího využití, jako jsou zprávy z akcí a propagace.

Vaše osobní údaje, které nám svěříte budou využity pouze pro tyto účely:

  • provedení rezervace
  • zasílání newsletterů
  • zasílání informací o konání, změně či rušení akce
  • propagace

Správce osobních údajů za studio Yogalab: Mgr. Veronika Haklová, yogalab.pardubice@gmail.com, 775625847

Vyjmenované osobní údaje budou poskytnuty dále pouze vedoucím kurzů, kroužků, kempů a workshopů, pouze v případě účasti na našich aktivitách a pouze na dobu jejich konání.

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • pžadovat po nás výmaz těchto osbních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo Úřad pro ochranu osobních údajů

Abychom mohli z výše popsaných důvodů s vašimi osobními údaji nakládat prosíme o potvrzení  ZDE. V opačném případě Vás musíme vyřadit z e-mailových a telefonních kontaktů.

Souhlas s GDPR

 

 

 

 

Vzhledem k novým právním předpisům a množství provádění rezervací na jednotlivé lekce jsme přešli na nový rezervační systém.

Nový rezervační systém Vám zjednodušší práci přihlašování na lekce. Budete mít přehled o stavu svých rezervací, o naplněnosti lekce, budete informování o aktuálním stavu, změně či případném nekonání lekce. K registraci je nutné provést souhlas s GDPR. V opačném případě nejsme schopni Vám zaručit to, že se na danou lekci dostanete, či vyrozumět Vás o jakékoliv změně či nekonání lekce.

Nejprve je nutné se zaregistrovat, tj. vyplnit své údaje a pak již pracujete se svým účtem. Při provádění dalších rezervací stačí se již pouze přihlásit.

Změny v rezervacích - změny počtů, zrušení - můžete provést do 12ti hodin před začátkem lekce, poté místo automaticky propadá. 

V případě, že Vámi provedená rezervace nebude zrušena a lekce se nezúčastníte, může být po Vás požadováno uhrazení lekce.

Zároveň upozorňujeme, že rezervace nelze již provádět jinou formou (mailem, telefonicky, pomocí fcb apod.)!!!! 

Věříme, že si na nový rezervační systém rychle zvyknete a usnadníte nám tím práci a my se budeme moci ještě lépe připravit na hodiny s Vámi.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás na našich lekcích.

Za tým Yogalab

Veronika